Genom att använda Webflip.se (nedan kallad ”webbplatsen”) godkänner du att följa och vara bunden av följande allmänna villkor och användaravtal:

1. Användaransvar

1.1 Användare ansvarar för allt material och innehåll de skickar in till webbplatsen. Användare bekräftar att de har upphovsrättslig rätt till allt material de laddar upp och att de inte kränker några tredjeparts rättigheter.

1.2 Webflip.se och Lucius AB frånsäger sig allt ansvar för innehållet som användare skickar in på webbplatsen och har ingen skyldighet att övervaka eller godkänna detta innehåll.

2. Rättigheter och åtgärder

2.1 Webflip.se och Lucius AB förbehåller sig rätten att ta bort eller ändra allt material och innehåll som laddas upp på webbplatsen utan förvarning och efter eget gottfinnande.

2.2 Genom att använda webbplatsen ger användare Webflip.se och Lucius AB en oåterkallelig och royaltyfri licens att använda, reproducera, anpassa, publicera, översätta och distribuera det material och innehåll som laddas upp på webbplatsen i syfte att marknadsföra och främja webbplatsen.

3. Användaraktivitet

3.1 Användare får inte använda webbplatsen på ett sätt som kan skada, inaktivera, överbelasta eller på annat sätt störa webbplatsens funktion eller integritet.

3.2 Användare får inte försöka få obehörig åtkomst till någon del av webbplatsen, servern där webbplatsen är lagrad eller någon server, dator eller databas ansluten till webbplatsen.

4. Personlig information och sekretess

4.1 Användare samtycker till insamling och användning av personlig information i enlighet med Webflip.se:s integritetspolicy.

5. Ändringar och uppdateringar

5.1 Webflip.se och Lucius AB förbehåller sig rätten att när som helst och utan förvarning ändra eller uppdatera dessa allmänna villkor och användaravtal. Användare uppmanas att regelbundet granska dessa villkor för att hålla sig uppdaterade om eventuella ändringar.

6. Tillämplig lagstiftning

6.1 Detta användaravtal ska tolkas och styras av lagarna i Sverige.

Kontaktinformation

Om du har några frågor eller funderingar angående våra allmänna villkor och användaravtal är du välkommen att kontakta oss på:

Lucius AB
E-post: [email protected]

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i din Epost, så kommer du att få en länk mailad för att skapa ett nytt lösenord.