Här hittar du svar på dom vanligaste frågorna kring att köpa och sälja digitala tillgångar på Webflip.

FAQ för säljare

Kostar det någonting att skapa en annons på Webflip?

Nej, det är kostnadsfritt att annonsera på Webflip. Skulle detta förändras någon gång i framtiden kommer det kommuniceras tydligt innan man lägger till en annons.

Kan jag annonsera och sälja som privatperson på Webflip?

Nej, tyvärr inte. Vi kräver att du som skickar in en annons på Webflip säljer som företag. När man driver en marknadsplats i Sverige där privatpersoner kan annonsera och sälja varor / tillgångar och liknande så behöver man rapportera in till Skatteverket i vissa fall vilket för vår del innebär en sådan administration att vi inte kan hålla sidan kostnadsfri. Vi har därför valt att endast låta företag annonsera på Webflip. Läs mer om DAC7-regelverket på Google.

Kan jag annonsera vilka domäner som helst?

Ja, typ. Vi försöker hålla någon form utav nivå på domänerna som annonseras på Webflip, så är det domäner som enligt oss uppenbart inte har något direkt värde så kan vi komma att neka dom. Tycker du vi gjort fel så kan du testa att skicka ett mail till oss och förklara vad du ser i domänen lite mer, så kanske vi ändrar oss.

Hur snabbt publicerar ni min inskickade annons?

Vi försöker att granska och publicera annonserna inom 24 timmar, oftast går det betydligt snabbare än så.

FAQ för köpare

Måste jag ha ett konto hos Webflip för att kontakta säljaren?

Ja, ifall inte säljaren i annonsen har skrivit ut några andra kontaktuppgifter så behöver du registrera ett kostnadsfritt konto för att kunna skicka meddelande till säljaren med din intresseanmälan.

Är priserna inklusive eller exklusive moms?

Priserna bör vara exklusive moms eftersom Webflip är inriktat till företag, men säkerställ med säljaren för att vara säker.

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Vänligen fyll i din Epost, så kommer du att få en länk mailad för att skapa ett nytt lösenord.